Sari la conținut

Ce? Află ce este coachingul și cum ajută schimbarea (e.g. alegerea/ schimbarea domeniului profesional, intrarea/ ieșirea din parteneriate diverse, etc.). Nivelurile neurologice din NLP (în vârful piramidei aflându-se identitatea persoanei). Lumini și umbre ale lui \"Cine sunt eu?\" Cum ne raportăm la propriile greșeli și reușite în viața de zi cu zi? Ce aducem noi unic in lume? Cu cine? Dana Costea http://www.intalniridecoaching.ro/coach_dana_costea.html

Dana este eternul student. În ultimii 6 ani a participat la minim 25 de zile de training pe an (de la cursuri de management, leadership și client service, la formări în coaching și NLP, ateliere experiențiale, de dans și Reiki). În același timp a învățat că lecțiile cele mai profunde ni le oferă viața, prin ceea ce ne dăm voie să trăim; iar \"examenele\" reale se dau în viață, nu în sălile de curs. Cu ce? Cu propriile gânduri, emoții, cu deschidere către comunicare și cu umor la purtător. Când? sâmbată@, 9 martie 2013 de la 14:30 la 16:0 duminică@, 10 martie 2013 de la 14:30 la 16:0 Cum? Înscrierea la atelier se face online.

Apasă cu curaj aici: http://brasov.incubator107.com/atelier/Breasla%20Hedoni%C8%99tilor/762

, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon. Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 15 lei pentru întreg atelierul sau 7.5 lei pentru fiecare întâlnire.

Comentarii

Ultimă oră