Sari la conținut

Atelier de arhitectură - Hai să ne facem orașul mai frumos!

Ce? Dezvoltarea spațiului public de legătura Gara Brasov

Are la baza o propunere de legătură a unor zone urbane deconectate, prin inserarea unei traversări pietonale peste nodul de tranzit - Gara Brașov și sensul giratoriu din intersecția Bdul Victoriei si Bdul Gării, cu intenția de a ameliora discriminarea pietonală si potențialele conflicte sociale/accidente între pietoni și șoferi.

La atelierele de la Incubator dezvoltăm ideea de spațiu public: calități-defecte și posibilități de reparare a acestor probleme apărute. - dezvoltăm/explicăm și identificăm noduri intermodale, zone de aglomerare, fluxuri de circulații, fluxuri de priorități-întâmplări spontane, evenimente temporare - modificări permanente ...astfel, încercăm, prin identificare, rezolvarea tramei spațiale a suprafeței dedicate tuturor utilizatorilor.

Cu cine? Rareș Drăgoiu, arhitect la drr.ro Cu ce? Adu un carnețel și un pix ...și atenție. Ia cu tine si un dram de creativitate - arhitectura e și poezie, nu doar matematică. Când? sâmbată@, 9 martie 2013 de la 13:00 la 15:0 sâmbată@, 16 martie 2013 de la 13:00 la 15:0 sâmbată@, 23 martie 2013 de la 13:00 la 15:0 Cum? Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici: http://brasov.incubator107.com/atelier/Breasla%20F%C4%83uritorilor/766

, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon. Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru întreg atelierul sau 10 lei pentru fiecare întâlnire.

Comentarii

Ultimă oră