Sari la conținut

Aspire 2018 reuneşte profesori de la universităţi de top din toată lumea

aspire-2018-reuneste-profesori-de-la-universitati-de-top-din-toata-lumea

Aspire 2018 se va desfăşura în perioada 12-19 iulie 2018, în Poiana Braşov, unde se reunesc 110 participanţi din peste 20 de ţări (precum Norvegia, Emiratele Arabe Unite, Marea Britanie, Danemarca sau Venezuela). Acesta este cel mai prestigios program de antreprenoriat şi leadership din Sud-Estul Europei.

Cea de-a 8-a ediţie a programelor va aduce profesori renumiţi de la universităţi de top din lume. Printre aceştia se numără şi Sam Potolicchio, considerat unul din cei mai buni profesori din America de către Princeton Review în anul 2012. Sam Potolicchio a primit premiul OZY Educator oferit celor mai meritorii şase profesori americani.

„Ne bucurăm să vedem că şi anul acesta programele Aspire au atras tineri valoroşi din toată lumea, viitori lideri motivaţi să îţi atingă potenţialul care îşi doresc să aibă un impact pozitiv şi să se alăture unei reţele de peste 650 de elevi, studenţi şi profesionişti din 37 de ţări”, a declarat Rodica Burlacu, co-preşedinte Aspire.


   Aspire este un program fondat în România acum 7 ani de către foşti absolvenţi ai facultăţilor Harvard, Princeton şi alte instituţii Ivy League.

Academia Aspire este menită să atragă tineri determinaţi şi să le ofere timp de câteva zile o pregătire similară celei din marile şcoli de business.

La Aspire leadership-ul nu se învaţă doar în prezentări şi cursuri, ci prin lecţii de tango, studii de caz, exerciţii în aer liber şi proiecte de grup.

Programele de vară sunt împărţite în 3 categorii: High School pentru elevii de liceu, Academy pentru studenţi şi Professionals, pentru oameni cu 3-5 ani de experienţă de muncă.

Programele Aspire se dezvoltă în fiecare an, în ultimii ani fiind lansate iniţiativele Aspire for Teachers și Aspire Pre-Accelerator.

Comentarii

Ultimă oră