Sari la conținut

AS SR Brașov a făcut bilanțul turului de campionat

as-sr-brasov-a-facut-bilantul-turului-de-campionat

AS SR Brașov, echipa galben-neagră care a debutat în acest an în Liga a IV-a județeană, a încheiat turul sezonului 2017-2018 pe locul I. Recent, oficialii clubului au publicat statisticile care au stat la baza rezultatelor foarte bune înregistrate de formația de la poalele Tâmpei în primele 15 meciuri din istoria clubului.

Astfel, în turul acestei ediții a Ligii a IV-a, AS SR Brașov a disputat 7 meciuri pe teren propriu și 8 în deplasare, încheind prima parte a campionatului, pe 26 noiembrie, cu: 12 victorii, 3 egaluri, 85 de goluri marcate, 10 primite, 39 de puncte și locul 1.

Băieţii antrenați de Petre Lucian și Andrei Șanta n-au fost însoţiţi în zadar în deplasări de o medie de 150 de suporteri, prestaţiile lor pe teren străin fiind superioare celor de pe teren propriu.

Singurele echipe care au plecat neînvinse de pe Stadionul Tineretului sunt Inter Tărlungeni şi Precizia Săcele, ambele marcând golul egalării după minutul 80, iar singura deplasare galben-neagră fără victorie a fost cea de pe stadionul ICIM, contra lui ACS Steagul Roșu, încheiată cu scorul de 1-1.

„Stegarii” au obţinut în mare parte victorii concludente, în trei meciuri marcând 10 sau mai multe goluri: 10-0 la Aripile Brașov, 16-1 cu Cetatea Homorod, 17-0 la Voinţa Hurez.

În alte trei meciuri echipa a fost condusă, în tot atâtea rânduri reuşind să revină şi să câştige: 4-1 la Inter Cristian, 2-1 la Olimpic Voila, 2-1 cu ACS Colţea 1920 Brașov.

Alin Damian este golgeterul detaşat al echipei, cu 30 de goluri, ocupând locul 2 în clasamentul general al Ligii a 4-a.

În plus, trei jucători au fost titulari toate cele 15 meciuri de campionat. Este vorba despre Cristi Cocan, Alex Vîrlan şi Alin Damian. Dintre aceştia, Cocan a fost integralist în cele mai multe – 10.

Mai multe informații despre parcursul echipei AS SR Brașov în turul sezonului 2017-2018 de Liga a IV-a, găsiți pe site-ul lastegaru.net.

Comentarii

Ultimă oră