Sari la conținut

Artitude prezintă: Stand Up Comedy Show cu Maria, Mincu și Florin Frățilă

artitude-prezinta-stand-up-comedy-show-cu-maria-mincu-si-florin-fratila

Mincu, Maria și Florin – trioul de actori uniți sub semnul excesului de comedie.

Cei trei s-au apucat de stand-up comedy pentru că le plăcea mult prea mult să facă glume, iar la teatru închideau mult prea devreme. Așa că au inventat motivul show-urilor târzii, unde au găsit libertate să provoace râs și veselie după program!

Inspirându-se din situațiile amuzante din viețile proprii, dar și din întâmplările penibile și ciudate  ”prin care au trecut niște prieteni”, cei trei se completează și oferă un excelent spectacol comic, fiind vizibil avantajați de experiența din teatru și film.

A durut un pic prima data, atunci când s-a urcat pe scenă, dar după aceea a început să îi placă din ce în ce mai mult! Maria Popovici este prima doamnă curajoasă a stand-up-ului românesc, un simbol reprezentativ al umorului femeiesc. Încearcând să facă dreptate și să echilibreze balanța care atârnă greu din cauza glumelor misogine ale colegilor de breaslă, aceasta cucerește publicul printr-o serie de glume care izvorăsc din adânca și inocenta judecată feminină. Câștigătoare a primei ediții a Open Mic Contest organizată de Club 99 din București, Maria a demonstrat că publicul de comedie tânjește după glume cu parfum de femeie.

Mincu sau Alexandru Minculescu (după cum îi spun prietenii) este macho-ul grupului, acesta dominând scena prin glumele sale care surprind perfect esența umorului masculin. Fiind genul nerdish, comicul acestuia se bazează pe asocieri fericite care-i surprind pe bărbați atunci când sunt la menstruație sau pe șmecherașii de cartier când participă la un eveniment cultural.

Florin Frățilă e tipul simpatic de la serialul online de comedie 10lucruri. Actor șarmant cu succes la dame bine, Florin este un badass boy, un băiat de cartier născut și crescut pe străzile din București. Umorul său se bazează pe înfățișarea dură și pe detaliile biografice care-ți vor părea incredibile și amuzante în același timp.

Unde? DEANE’S IRISH PUB

Cand? LUNI, 8 IUNIE, de la ora 21.00

Informatii: 0765.436.963

Preţ bilet:

20 Lei - în avans (se găsesc la Deane’s Irish Pub, str. Republicii nr. 19 )

25 Lei – în seara spectacolului

Comentarii

Ultimă oră