Sari la conținut
armeniaromania-sambata-de-la-ora-1900

România întâlneşte, sâmbătă, de la ora 19.00, la Erevan, reprezentativa Armeniei, în etapa a doua a Grupei E a preliminariilor Cupei Mondiale din Rusia. Jucătorii Steliano Filip şi Alexandru Maxim sunt accidentaţi şi nu vor juca în partida împotriva Armeniei, a anunţat, vineri, site-ul oficial al FRF.

Selecţionerul naţionalei României, Christoph Daum, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că rezultatul este cel mai important în meciul cu Armenia, dar a avertizat că lumea nu trebuie să se aştepte la prea multe de la "tricolori".

România întâlneşte, sâmbătă, de la ora 19.00, reprezentativa Armeniei, iar după trei zile, de la aceeaşi oră, tricolorii vor evolua la Astana, cu Kazahstan, în al treilea meci al Grupei E.

Naţionala de fotbal a României nu a pierdut până în prezent niciun meci disputat la 8 octombrie, dată la care, în acest an, întâlneşte echipa Armeniei, în preliminariile Cupei Mondiale din 2018. Potrivit frf.ro, echipa naţională a disputat şapte partide la 8 octombrie. Primul joc a fost în 1946, la Tirana, contra Bulgariei, scor 2-2, în Cupa Balcanică. Ultimul, anul trecut, tot un rezultat de egalitate, cu Finlanda, extrem de important în ierarhia grupei din care tricolorii s-au calificat la Euro-2016.

Naţionala României a avut-o ca adversară pe Armenia de trei ori, înregistrând două victorii şi o remiză: 17 noiembrie 2004, Erevan - Armenia - România 1-1, preliminarii CM; 8 iunie 2005, Constanţa - România - Armenia 3-0, preliminarii CM; 28 februarie 2006, Nicosia - Armenia - România 0-2, meci amical.

Comentarii

Ultimă oră