Sari la conținut
arbitrii-romani-fluiera-in-europa

Arbitrii români Ovidiu Hațegan(foto), Cristian Balaj și Istvan Kovacs vor conduce meciuri din preliminariile Euro 2016, dar și cu caracter amical, în perioada în care Liga I s-a oprit pentru jocurile naționalei cu Ungaria și Finlanda.

Nu mai puțin de 18 arbitri FIFA din România compun trei brigăzi care vor conduce două meciuri oficiale și o partidă amicală.

În preliminariile Euro 2016 vor arbitra două brigăzi. Prima va fi formată din Ovidiu Hațegan, ajutat de Octavian Șovre și Radu Ghinguleac și de arbitrii adiționali Alexandru Tudor și Sebastian Colțescu, în timp ce rezervă va fi Mircea Grigoriu.

A doua brigadă îl va avea la centru pe Cristian Balaj, la cele două linii pe Ovidiu Artene și Valentin Avram, adiționali vor fi Marius Avram și Cătălin Popa, iar rezervă Valentin Marinescu.

A treia brigadă românească va oficia la un meci amical. Va fi compusă din centralul Istvan Kovacs, asistenții Miklos Nagy și Aurel Onița, adiționalii Radu Petrescu și Robert Dumitru. Rezervă va fi Vladimir Urzică.

Meciurile pe care le vor conduce vor fi anunțate în zilele următoare.

Comentarii

Ultimă oră