Sari la conținut

Ar putea câştiga un milion de euro la o bursă pe internet

3% dintre participanţii din România la X-Trade Brokers sunt din Braşov.

O româncă de 29 de ani are mari şanse să câştige milionul de euro pus la bătaie în concursul de tranzacţionare organizat de X-Trade Brokers pe internet. Concursul, la care participă investitori în conturi virtuale din 11 ţări europene, se va încheia pe 27 mai. Dintre participanţii din România, 3% sunt din Braşov.
Şanse reale. „Până la finalizarea concursului identităţile concurenţilor nu vor fi făcute publice; putem spune însă că luni o româncă de 29 de ani a oscilat în funcţie de rezultatele tranzacţiilor efectuate pe parcursul zilei între locurile 2 și 6, cu şanse reale de a câştiga concursul”, spune Victor Safta, directorul sucursalei X-Trade Brokers din România.
România, locul 4. România a urcat în clasamentul ţărilor până pe locul al patrulea ca randamente cumulate ale participanţilor din fiecare stat, devansând ţări cu tradiţie în tranzacţionarea pe pieţele de capital, precum Germania, Franţa sau Marea Britanie şi oscilează între primele 4-6 locuri.
Premii mari. Câştigătorul premiului de 1 milion de Euro va fi participantul care va avea cel mai mare randament compus pe cele trei sectoare de tranzacţionare (forex - inclusiv mărfuri şi indici bursieri, acţiuni şi opţiuni, cu ponderi diferite în calculul global al randamentului per concurent). În plus, XTB Trading Cup are şi trei premii constând în autoturisme Mercedes SLK, pentru concurenţii care realizează cele mai bune randamente pe unul dintre cele trei sectoare.

Comentarii

Ultimă oră