Sari la conținut

APM Brasov anunţă publicul interesat asupra luării deciziei de emitere a autorizaţiei integrate de mediu pentru SC BRAVCOD SRL

Agenţia pentru Protecţia Mediului Brasov anunţă publicul interesat asupra luării deciziei de emitere a autorizaţiei integrate de mediu pentru SC BRAVCOD SRL pentru activitățile desfăşurate la punctul de lucru din jud. Brasov, loc. Codlea, extravilan, soseaua Codlea – Sibiu, km 3, abator. Decizia a fost luată în urma consultării autorităţilor membre C.A.T., întrunit în data de 18.12.2020 la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Brasov.


Decizia de emitere a autorizaţiei integrate de mediu se va afişa la sediul Primăriei Municipiului Codlea şi Agenția pentru Protecția Mediului Brasov, pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Brasov http://apmbv.anpm.ro şi a titularului de activitate. Proiectul autorizaţiei integrate de mediu poate fi consultat pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Brasov http://apmbv.anpm.ro.


Observaţiile publicului se primesc în scris la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Brasov, din Brasov, str. Politehnicii, nr. 3 sau electronic la adresa office@apmbv.anpm.ro, şi la Ministerul Mediului la fax. 021 4089615 (în termen de 30 de zile de la data primului anunţ public).

Comentarii

Ultimă oră