Sari la conținut

Aplicaţia „Taraba Virtuală”, cu fructe şi legume româneşti, activă şi la Braşov

aplicatia-taraba-virtuala-cu-fructe-si-legume-romanesti-activa-si-la-brasov

Doi ingineri au lansat „Taraba Virtuală”, un business care oferă produse naturale româneşti printr-o aplicaţie pe telefonul mobil.

Roxana Bitoleanu şi Vlad Retca au realizat aceasta aplicaţie pentru ca doritorii de produse naturale românești să poată să ajungă mai repede la producători.

Aplicaţia a început să fie dezvoltată acum un an şi jumătate. A fost nevoie de un an pentru dezvoltare, iar de anul trecut aplicaţia e disponibilă.

„I-am căutat pe producători pe reţele sociale, acolo unde ei înşişi au început să vândă online”, a precizat Roxana Bitoleanu.

Pe Tarabă Virtuală sunt activi momentan 20 de producători, iar utilizatorii pot comanda de la producătorii care livrează în proximitate, adică aproape de oraşul în care eşti. „Suntem activi în Bucureşti, Timişoara, Braşov”, a spus Vlad.

Taraba Virtuala oferă legume şi fructe, iar pe timp de iarnă produse procesate ( gen siropuri sau dulceţuri).

Pentru a folosi aplicaţia, clientul trebuie să-şi introducă adresa unde vrea să primească produsele. Taraba Virtuală arată producătorii care livrează în zona respectivă. Producătorul primeşte comanda şi răspunde la ea cu data de livrare.

„În ziua livrării primeşti produsele şi plata se face momentan cash, iar cu doi-trei producători vom începe un parteneriat pentru plata cu cardul”, explică Vlad Retca.


      Taraba Virtuala reţine un comision de 8% pentru fiecare comandă făcută prin intermediul aplicaţiei.

Comentarii

Ultimă oră