‼️Apel către comunitate.


Trustul de presă #MixMediaGroup se alătură campaniei de sprijin pentru Vladimir, copilul-minune al șahului!

 

Actual campion național la categoria de 8 ani, ne implicăm prin a promova rezultatul său și a lansa un apel către brașoveni, apelul de a face sponzorizări pentru a contribui astfel la acoperirea costurilor următoarei competiții, Campionatele Europene Școlare din Grecia, care vor avea loc la începutul lunii august, anul acesta. Cei care doresc să-l ajute pe Vladimir să participe la Campionatele Europene Școlare din Grecia pot dona prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit sau sponsorizări spre Clubul Sportiv Logic 64 Brașov.


La o vârstă la care alţii abia învaţă să vorbească, Vladimir ştia cum se mută fiecare piesă, ce înseamnă şah şi chiar cum se dă un mat. La 4 ani, băieţelul deja practica acest sport în mod organizat, la clubul părinţilor săi. Micuţul a arătat încă de mic o pasiune deosebită pentru acest sport, chiar dacă îi place să joace şi fotbal şi o face aproape în fiecare zi. În ultimii doi ani, Vladimir a obţinut mai multe medalii la Campionatele Naţionale de Şah.


Părinţii săi sunt jucători de şah, iar acum sunt chiar antrenori de şah. Mama, Claudia, este maestru FIDE, iar tatăl, Iulian, este maestru internaţional. Claudia Sofronie pregăteşte o grupă de iniţiere, iar Iulian Sofronie este antrenorul grupei de performanţă. Din păcate, Clubul Logic 64 nu a avut niciodată mai mult de 40 de sportivi, iar acum are doar 15, de diferite vârste, astfel că este imposibil să se organizeze competiţii locale.