Sari la conținut
aparatura-medicala-complexa-la-upu

18 tipuri de echipamente complexe și aparatură medicală de înaltă performanță, totalizând 83 de obiecte și aparate vor intra în dotarea noii Unităţi de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov.

Noua UPU, extinsă în urma unei investiţii realizate de Ministerul Sănătăţii prin Banca Mondială şi modernizată cu aceste echipamente, va fi dată în folosinţă în acest an.

Proiectul „Dotarea cu echipamente și aparatură medicală performante a UPU din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov este implementat de Consiliul Judeţean Braşov cu fonduri europene.

"Consiliul Județean Brașov a aplicat pe toate oportunitățile de finanțare, mai ales în domeniul sănătății, atât pe ambulatoriu cât și pe U.P.U. Spitalul Județean Brașov beneficiază de un contract semnat atât pe Ambulatoriu dar și pe U.P.U. Pe lângă construcția care se realizează din bani de la Banca Mondială avem posibilitatea să creăm o dotare în valoare de aproape 7 milioane de lei prin bani care vin din fonduri europene pe Programul Operațional Regional" a declarat Adrian Veștea, președinte CJ Brașov

Comentarii

Ultimă oră