Sari la conținut

Apă tulbure în două cartiere din Braşov. Cauza: lucrările de pe strada Nicolae Titulescu

apa-tulbure-in-doua-cartiere-din-brasov-cauza-lucrarile-de-pe-strada-nicolae-titulescu

Compania Apa Braşov a anunţat că în două zone ale oraşului curge apă tulbure, din cauza unei avarii la conducta veche de apă de pe str. NicolaeTitulescu.


   „Lucrările de modernizare a rețelelor de apă de pe str. Nicolae Titulescu continuă cu operațiunea de cuplare a conductei noi la rețeaua existentă.  În timpul acestor lucrări a fost avariată conducta de apă și a fost necesară realizarea mai multor manevre de urgență în rețea, pentru a asigura continuitatea alimentării cu apă. Manevrele au ca efect posibil tulburarea apei din cauza schimbării sensului de curgere în conducte. În plus, în unele zone presiunea apei la robinete ar putea fi scăzută”, a anunţat compania.


   Reprezentanţii operatorului de apă au precizat că acest fenomen este temporar și local (zona Cartierul Florilor, Cartierul Scriitorilor) și nu este vorba de calitatea apei distribuite de Uzina de Apă Târlung.


    „Pentru limitarea acestui efect se execută manevre de limpezire a apei prin rețeaua de hidranți”, a mai transmis Compania Apa.

......................................................

Update:

Operatorul de apă a anunţat că „au fost finalizate manevrele efectuate prin reţeaua de hidranţi. Apa din reţeaua publică este limpede, presiunea este în parametri normali, fapt confirmat şi de clienţii din cartierele Florilor şi Scriitorilor”.

Comentarii

Ultimă oră