Sari la conținut

Antrenorul naționalei de handbal feminin a fost schimbat

antrenorul-nationalei-de-handbal-feminin-a-fost-schimbat

Antrenorul naționalei de handbal feminin, Tomas Ryde, a fost înlocuit cu spaniolul Ambros Martin (48 ani), antrenorul echipei Gyor.

Tomas Ryde nu mai este selecţionerul naționalei de handbal feminin a României, conform prosport.ro.

“Consider numirea lui Ambros Martin, un antrenor din elita handbalului mondial feminin, ca fiind un nou pas important pentru proiectul nostru Handbalul, Sport Naţional. Venirea sa confirmă hotărârea noastră de a lucra cu cei mai buni profesionişti din handbalul mondial, atât la naţionala de fete, cât şi la naţionala de băieţi, condusă de Xavi Pasqual. Mă bucur enorm că alături de ei sunt antrenori de top din România şi le mulţumesc lui Costică Buceschi şi lui Eliodor Voica pentru contribuţia lor la acest proiect. Sunt convins că mixul de experienţă internaţională şi înţelegere a competiţiei locale va continua să dea rezultate la cel mai înalt nivel. Un mare mulţumesc lui Tomas Ryde pentru colaborarea noastră şi rezultatele excepţionale obţinute împreună. Mult succes în proiectele viitoare”, a susţinut Alexandru Dedu - Preşedinte al Federaţiei Române de Handbal.

Ambros Martin, antrenor la Gyor de patru sezoane, va fi prezentat oficial astăzi, de la ora 11:00, în cadrul unei conferinţe de presă la sediul Federaţiei Române de Handbal.

Comentarii

Ultimă oră