Sari la conținut
andrei-dumitrescu-castigatorul-trofeului-teliu

Andrei Dumitrescu a obținut o victorie categorică în cadrul Trofeului Teliu, cea de-a doua etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop 2018.

Ceilalți doi ocupanți ai podiumului au dus o luptă foarte strânsă, Lucian Răduț clasându-se al doilea, cu un avans de doar 0.084 secunde în fața lui Paul Andronic.

Desfășurat în weekendul 19-20 mai 2018, Trofeul Teliu AIMOL a atras un număr impresionant de participanți, pe lista de înscrieri aflându-se nu mai puțin de 82 de concurenți.

După ce ziua ploioasă de sâmbătă a încurcat socotelile multora, manșele de concurs de duminică s-au desfășurat pe un asfalt uscat.

Andrei Dumitrescu a fost singurul pilot care a reușit să scadă sub bariera de timp de 1 minut și 40 de secunde. Prima urcare de concurs a parcurs-o cu timpul de 1:39,986, în manșa secundă reușind să fie și mai rapid, oprind cronometrul la 1:38,431.

Următoarea etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop, se va desfășura în 9 și 10 iunie pe unul dintre cele mai celebre trasee automobilistice din țară, Drumul Poienii din Brașov.

Comentarii

Ultimă oră