Sari la conținut
andreea-raicu-din-nou-singura

Vedeta TV simte din nou gustul amar al despărțirii. Andreea Raicu  (36 de ani)  a confirmat că relația ei cu tenismanul Horia Tecău (28 de ani) s-a încheiat, după numai un an. "Provenim din lumi diferite", este concluzia ei.
"El este foarte mult timp plecat. Au fost un an împreună, dar au stat unul cu altul abia şase luni, în restul timpului erau la mare distanţă. Andreea aproape şi-a abandonat cariera pentru el. În plus, şi diferenţa de vârstă şi-a spus cuvântul", a explicat un apropiat al celor doi, citat de Click!.

Primul semn că ei s-au separat a fost declarația ei, făcută în emisiunea "Poveștiri adevărate", de la Acasă TV. "În general, oamenii nu comunică, bărbaţii sunt de foarte multe ori introvertiţi. Există şi problema orgoliului şi a faptului că oamenii nu sunt deschişi din teama de a nu fi răniţi. Am învăţat să depăşesc problemele şi să nu trag de ceva ce nu merge", a spus ea.

Relația cu Horia Tecău continuă șirul de eșecuri sentimentale al Andreei Raicu.  Andreea Raicu a mai fost iubita fiului fostului premier Radu Vasile, Tudor, apoi a avut o relație foarte mediatizată cu fotbalistul Cristian Chivu, cu care a fost la un pas de a se căsători, și una foarte tumultuoasă cu solistul Tudor Chirilă.Printre iubiții ei s-a numărat și spaniolul Federico Rivero.

Comentarii

Ultimă oră