Veste șoc în lumea mondenă autohtonă. Andreea Marin a anunțat că divorțează.

După aproape doi ani de căsnicie, “Zâna Surprizelor” a făcut anunțul bombă pe Facebook.

Acesta nu a oferit motivul pentru care a recurs la separarea de Tuncay Ozturk, însă a precizat însă că întotdeauna pune respectul de sine pe primul loc.

Ea a îndemnat să nu se insiste pe acest subiect, precizând că perioada prin care trece, cea a divorțului, nu este deloc una ușoară.

„Oameni dragi,

Cum bine stiti, am invatat sa pretuiesc viata si in momentele sale de lumina, si in cele intunecate. Uneori, suprizele vietii nu sunt intocmai placute. Sunt momente in care, chiar daca inima te indeamna sa ramai unde te afli, trebuie sa ai taria de a pune pe primul plan respectul de sine si sa mergi mai departe. O hotarare grea a survenit in aceste zile in viata mea: divortul. Din respect pentru sentimentele profunde investite in ultimii ani in casnicia mea, va rog pe voi, prietenii de aici, dar si pe colegii din mass-media, sa intelegeti ca nu doresc sa mai fac nicio referire publica cu privire la acest subiect. Va rog tare mult sa ne respectati dorinta de liniste si intimitate, mie si fiicei mele. Un divort este dureros, dar intotdeauna v-am spus si cred si astazi ca acesta nu este un obstacol de nedepasit. Nu voi pune pe umerii nimanui ceea ce port acum in suflet, dimpotriva, va rog sa ne intelegeti nevoia fireasca de discretie. O mama nu e niciodata singura. Ca femeie si mama, am multe motive sa imi continui viata cladind si zambind”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

Andreea Marin s-a căsătorit în luna ianuarie 2014 cu Tuncay Ozturk, mai mic cu 11 ani decât ea. Căsătoria a avut loc de ziua sa de naștere, la un an distanță de divorțul de Ștefan Bănică.

Sursa: www.b1.ro