Sari la conținut
ancheta-pe-partie

Anchetă la pârtia de zorbing din Poiana Braşov după ce o turistă britanică s-a accidentat grav.

Inspectorii de la protecţia Consumatorului Braşov s-au autosesizat în cazul adolescentei din Marea Britanie care s-a accidentat grav pe pista de zorbing din poiana Braşov.

Fata a suferit fracturi la ambii umeri în timp ce se afla într-un balon gonflabil, iar comisarii OPC au verificat ieri locul de agreement.

Potrivit Monitorul Expres, inspectorii au verificat şi modul în care i s-a făcut instructajul adolescentei britanice şi au descoperit că fetei i-a fost dat spre semnare un contractat redactat doar în limba română, acesta fiind semnat de o altă persoană, nu de tânăra rănită. Prin urmare, fata nu ştia instrucţiunile de folosire a echipamentului.

Pista de zorbing a fost închisă temporar, iar administratorii centrului de agreement riscă o amendă de până la 50 de mii de lei.

În parallel, şi poliţiştii au deschis propria anchetă în acest caz. Vă reamintim că după accidentarea suferită în balonul gonflabil, turista britanică a fost preluată de ambulanţă şi transportată la Spitalul de pediatrie din Braşov, de unde a fost transferată, la cererea familiei, la o clinică din Londra pentru a fi operată.

Părinţii adolescentei sunt decişi să ceară despăgubirti în instanţă, pentru suferinţele indurate de fată.

Comentarii

Ultimă oră