Sari la conținut

Anchetă în cazul parașutistului militar care a murit!

ancheta-in-cazul-parasutistului-militar-care-a-murit

Surse din cadrul Aerodromului de la Zărneşti, au declarat, miercuri, pentru  MEDIAFAX, că o echipă de militari efectua salturi cu paraşuta de la începutul lunii iulie, pe acest aerodrom privat.

Potrivit surselor citate, MAPN a încheiat un contract de închiriere pentru folosirea aerodromului şi a unei aeronave aparţinând acestuia, pentru ca militarii să efectueze exerciţii la Zărneşti.

Parașutistul militar a murit în timpul unui exerciţiu organizat în apropiere de Râşnov. Acesta ar fi ratat zona de aterizare și s-a prăbușit într-un lan de porumb, la marginea DN 73, între Râșnov și Bran, la doar câteva sute de metri de destinația stabilită.

”Locotenentul Gabriel-Cristian Dinicică, din cadrul Direcției Informații Militare, era în vârstă de 30 de ani, fiind angajat în Ministerul Apărării Naționale din anul 2013. Era căsătorit și avea un copil”, au precizat reprezentanții MAPN.

Pentru stabilirea circumstanţelor producerii accidentului a fost sesizat Parchetul Militar.

Conform procedurilor legale, a fost ordonată și constituirea unei comisii interne de anchetă.

Imediat după ce a accidentul a fost anunțat la 112, la fața locului s-au deplasat două ambulanțe și mai multe echipaje de poliție, care, nu au putut face altceva decât să declare decesul.

Comentarii

Ultimă oră