Sari la conținut
anca-turcasiu-divorteaza

Zvonul legat de divortul dintre Anca Turcasiu si sotul a cutremurat scena mondena din Romania. Anuntul a fost facut chiar de nasul celor doi, Cristian Tantareanu, care a marturisit ca problemele erau vechi intre ei si nu au reusit sa le rezolve – de aceea au ales calea divortului. Satula sa fie deranjata de telefoanele jurnalistilor pentru a oferi informatii despre aceasta stire, Anca Turcasiu a dat un raspuns destul de ciudat: “Nu divortez. Este totul o inventie, o aberatie, o joaca care s-a transformat dintr-un raspuns in bataie de joc, pentru ca cineva m-a intrebat daca am divortat de o suta de ori si ca stie sigur ca am divortat si am zis, in bataie de joc, ca daca stii mai bine, inseamna ca asa e. S-a ajuns la un moment in care am spus “Domnule, daca stii mai bine inseamna ca asa e”. Si asta a fost tot” – a declarat Anca Turcasiu pentru Click.

“Da, el este un nastrusnic, un glumet, un tip care face afirmatii asa… se joaca mereu si probabil a exagerat. De fapt, cu siguranta a exagerat! M-am suparat, dar il iert, pentru ca eu stiu sa iert oamenii si iert pe toata lumea de cand ma stiu”, a adaugat Anca.
Cristian Tantareanu a declarat pentru Cancan ca finii lui sunt swingeri de cativa ani: “De vreo trei ani sunt swingeri, cred ca si asta a macinat relatia, pe langa prostiile alea cu adu tu mancarea, apa din frigier. Au facut si aici la mine la discoteca, cand eram plecat in strainatate. M-a sunat ‘putem veni la tine, dar sa nu intre nimeni’. Si mie mi-ar placea, dar trebuie sa am cu ce. Voiam si eu, dar au zis ca sunt expirat si nu am ce cauta. Nici sa ma uit nu m-au lasat. O data la o luna-doua, se intalneau. Acelasi grup, nu primeau pe oricine intre ei asa. E un cerc select. Dar eu cred ca ambitiile si-au spus cuvantul. Oricum, ei joaca, demult, teatru”, a declarat Cristian Tantareanu.

Comentarii

Ultimă oră