Sari la conținut

Amenzi de peste 26.000 de lei pentru proprietarii de terase din centrul Brașovului

amenzi-de-peste-26000-de-lei-pentru-proprietarii-de-terase-din-centrul-brasovului

Poliţiştii, cu ruleta prin Centrul Braşovului! Amenzi de peste 26.000 de lei pentru proprietarii de terase, majoritatea pentru depăşirea amplasamentului taxat!

Poliţia Locală Braşov a desfăşurat o serie de controale, în august şi septembrie 2019, la comercianţii din zona Centrului Istoric, în special în ceea ce priveşte respectarea Regulamentului ce vizează amplasarea teraselor.


   Cele mai multe sancţiuni, 43 la număr, în valoare de 26.150 de lei, au fost aplicate în conformitate cu HCL 201/ 2006, privind aprobarea modelului şi procedurii de evidenţiere a abonamentelor pentru utilizare temporară a locurilor publice aparţinând domeniului public al Municipiul Braşov.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Locale Braşov, jumătate dintre aceste sancţiuni au fost date pentru depăşirea suprafeţei amplasamentului terasei pentru care i s-a emis agentului economic abonament.


    Alte 8 sancţiuni în valoare de 3.000 de lei au fost aplicate pentru încălcarea HCL 123/2009, respectiv a unor prevederi din Regulamentul de desfăşurare a comerţului stradal în municipiul Braşov. În plus, agenţilor economici le-a fost impus să intre în legalitate.

Controalele vor contiua și în perioada urmatoare!

Comentarii

Ultimă oră