Sari la conținut
alt-meci-greu-acasa-pentru-baschetbaliste

Olimpia CSU Braşov este gata pentru o nouă victorie în campionat! Echipa lui Dan Calancea va avea însă o misiune grea, pentru că CSU Alba Iulia reprezintă un adversar dificil. Staff-ul tehnic nu are probleme de lot, iar jucătoarele au beneficiat de o săptămână întreagă de antrenamente, fiindcă nu au jucat în etapa intermediară de miercuri. Meciul dintre Olimpia CSU Braşov şi CSU Alba Iulia se va disputa sâmbătă, de la 16.00.

Deşi în această săptămână în Liga Naţională de baschet feminin s-a disputat o etapă intermediară, Olimpia CSU Braşov a avut liber, pentru că CSM Satu Mare a solicitat amânarea partidei.

Cu un ciclu de pregătire normal, formaţia antrenată de Dan Calancea şi Nenad Marinkovici va evolua sâmbătă pe teren propriu, cu CSU Alba Iulia. Meciul este extrem de important prin prisma clasamentului, din moment ce obiectivul principal al „olimpicelor” este pătrunderea în play-off.

„Ne aşteaptă un joc destul de dificil, în compania unei formaţii care şi în acest sezon emite pretenţii mari. Dar, sper şi sunt convins că dacă vom juca cel puţin la fel de bine cum am făcut-o în primul sfert împotriva echipei din Alexandria, cred că putem câştiga această întâlnire” - Dan Calancea, antrenor Olimpia CSU Braşov

Confruntarea cu CSU Alba Iulia este interesantă şi dintr-un alt punct de vedere. Acum la Braşov, Dora Ardelean va juca împotriva fostei sale formaţii. La fel se va întâmpla şi cu Sonia Ursu, care sezonul precedent a evoluat sub Tâmpa, însă acum îmbracă tricoul Universităţii Alba Iulia.

Până în acest moment, „olimpicele” au victorii pe linie, cu excepţia meciului cu Sepsi Sf. Gheorghe. Partida dintre Olimpia CSU Braşov şi CSU Alba Iulia este programată sâmbătă, de la 16.00, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi”.

Comentarii

Ultimă oră