Sari la conținut
alina-si-cristi-borcea-iar-impreuna

Când toată lumea credea că Alina şi Cristi Borcea vor divorţa, pentru a o lua fiecare pe drumul lui, cei doi au făcut anunţul cel mare, în public.

Cristi Borcea şi soţia lui, Alina, au depus la finele săptămânii trecute, în dosarul de divorţ aflat pe rolul Judecătoriei Buftea, câte o cerere în care au precizat că doresc să renunţe la proces. Semn că cei doi au ajuns la concluzia că le stă mai bine împreună. Cel puţin, pe hârtie...

SPYNEWS.ro a dezvăluit că, în procesul respectiv, Alina Vidican a cerut o pensie alimentară uriașă, de aproximativ 20.000 de euro, precum și o serie de afaceri de care, de altfel, Alina s-a și ocupat până acum. De asemenea, conform unor surse, Vidican ar fi cerut ca minorii să rămână la ea, milionarul urmând să aibă un program de vizitare a copiilor. Evident, după ce iese din închisoare.

Ruptura dintre cei doi s-a produs în momentul în care Valentina Pelinel a născut un băieţel care - potrivit gurilor rele - ar fi al fostului şef al echipei Dinamo, băieţelul purtând prenumele lui Borcea, Cristian.

Comentarii

Ultimă oră