Sari la conținut
alimente-bune-in-cura-de-detoxifiere

Sunt numeroare cure de detoxifiere, iar unele dintre ele au nişte reguli mult prea drastice pe care nu e nevoie să le respectaţi. Ar fi mai bine ca o cură de detoxifiere să conţină o alimentaţie cât mai sănătoasă şi mai variată pentru a nu vă pune de fapt sănătatea în pericol.
Renunţaţi la carne, la toate mâncărurile procesate şi la toate celelate alimente despre care ştiţi că nu sunt sănătoase pentru organism şi introduceţi în cura de detoxifiere, printre altele, următoarele alimente:

Sfecla roşie.

Este pe lista de alimente bune în cura de detoxifiere pentru că este o sursă excelentă de vitamina B, folaţi, mangan şi potasiu, precum şi o sursă perfectă de vitamina C, magneziu, fier, cupru şi fosfor. De asemenea, sucul de sfeclă roşie este unul dintre alimentele cel mai bogate ca sursă de antioxidanţişi nitraţi naturali.

Lămâia.

E unul dintre alimentele bune în cura de detoxifiere, recomandat dimineaţa, cu apă călduţă. Are rol de a grăbi metabolismul şi digestia întrucât ajută nivelul de aciditate gastrică. Atenţie, unele persoane care pot avea arsuri digestive în urma consumului de lămâi. De asemenea, lămâia, pe lângă faptul că e trecută pe lista de alimente care te ajută să slăbeşti, are numeroase beneficii, printre care aportul crescut de calciu, potasiu, vitamina A, C sau fibre pectinice.

CITEȘTE MAI MULTE PE: adevarul.ro

Comentarii

Ultimă oră