Sari la conținut

Alege pantofii potriviți în funcție de ocazie

alege-pantofii-potriviti-in-functie-de-ocazie

Pantofii pe care alegi să îi porți trebuie să îi alegi mai ales în funcție de ocazia cu care îi vei purta. Pentru plimbări prin parc sau mers la cumpărături vei alege pantofi confortabili, sport, în timp ce pentru serviciu vei alege un alt fel de pantofi, așa cum vei face și pentru evenimente deosebite, în care ținuta trebuie să fie elegantă.

Așadar, iată ce pantofi poți alege în funcție de ocaziile cu care îi vei purta, fie că este vorba despre pantofi de damă sau despre pantofi pentru bărbați.

Ce pantofi să alegi pentru ținute casual sau sport?


Ținutele casual sau cele sport impun pantofi potriviți. De regulă, aceste ținute sunt caracterizate prin confort ridicat, respectiv prin comoditate în mișcare și un stil liber, fără a face exagerări în ceea ce privește eleganța. Pentru completarea unei astfel de ținute, poți alege o pereche de sneakers pe care îi poți asorta și la ținutele sport, și la cele casual; la o rochie casual poți asorta o pereche de balerini pe vremea mai caldă sau o pereche de botine pe vreme rece, în timp ce la o ținută sport nu poți încălța decât modele de teniși și sneakers care îți satisfac preferințele personale. Bărbații pot completa o ținută casual și cu o pereche de mocasini sau cu o pereche de teniși moderni, realizați din materiale de calitate.

Ce pantofi de damă să alegi pentru ținute elegante?


Eleganța este înainte de toate feminină. Iar când zici eleganță feminină, zici înainte de toate tocuri. Pentru că da, pantofii cu toc, reprezintă alegerea sigură în acest sens, mai ales dacă este vorba despre tocuri înalte. O pereche de pantofi cu toc poate fi purtată cu succes și la rochii, și la costume cu pantaloni, cămașă și sacou, și la fuste și alte articole de vestimentație. În funcție de model și de mărimea tocurilor, aceștia pot fi utilizați și la evenimente obișnuite, dar elegante, și la ocazii deosebite precum nunți, botezuri, petreceri aniversare etc.

Însă nici ținutele elegante bărbătești nu pot fi neglijate, iar pentru aceasta este nevoie de pantofi potriviți. O pereche de pantofi negri din piele, o pereche de pantofi barbati Oxford sau o pereche de mocasini realizați din piele naturală, toate aceste modele reprezintă alegeri sigure pe care le poți face în momentul în care ai nevoie de completarea unei ținute elegante, pentru ocazii deosebite.

Comentarii

Ultimă oră