Sari la conținut

Al zecelea podium consecutiv pentru Dan Gîrtofan şi Tudor Mârza

al-zecelea-podium-consecutiv-pentru-dan-girtofan-si-tudor-marza

Dan Gîrtofan şi Tudor Mârza au mai obţinut un podium în CNRD: al zecelea consecutiv.


   Giri şi Tudor, cei doi membri ai echipei Škoda România Motorsport, au terminat pe locul 2 Raliul Iaşului, obţinând puncte importante, ce îi menţin în lupta pentru titlul de campioni.


   Într-o cursă cu multiple răsturnări de situaţie şi cu multe abandonuri, Dan şi Tudor au avut o prestaţie solidă, constantă, care le-a permis să rămână în aproape de liderul în clasamentul general, Valentin Porcişteanu.


  „Suntem abonaţi la podiumuri în acest an, şi nu numai. Ne bucură foarte mult acest loc doi la Iaşi, pentru că ne menţine acolo, cu şanse la obiectivul pe care l-am urmărit încă de la debutul sezonului.

A fost un raliu foarte complicat, cu probe frumoase, dar şi selective. Unele aveau o configuraţie de te «îmbiau» să mergi la limită, astfel că era deajuns doar un moment de neatenţie pentru a avea probleme. Au fost mulţi colegi care au abandonat, astfel că am căutat un ritm care să nu ne expună unei ieşiri premature din cursă, dar şi care să ne ofere şanse la un loc în top. Maşina a funcţionat perfect, la fel şi colaborarea cu Tudor, echipa tehnică din nou la înălţime, astfel că nu putem fi decât mulţumiţi. Aşteptăm cu nerăbdare rundele următoare”, a declarat Dan Gîrtofan.

Comentarii

Ultimă oră