Sari la conținut

Al doilea sistem de semaforizare din cadrul Programului pentru creșterea siguranței la trecerile de pietoni este funcțional

al-doilea-sistem-de-semaforizare-din-cadrul-programului-pentru-cresterea-sigurantei-la-trecerile-de-pietoni-este-functional

Asta după ce în luna ianuarie, Municipalitatea a semaforizat o trecere de pietoni pe b-dul Griviței, a doua, de pe strada Carpaților, este funcțională de luni, 19 aprilie.

Prima etapă din programul municipalității de creștere a siguranței cetățenilor la trecerile de pietoni este în plină desfășurare, prioritate având trecerile de pietoni unde au avut loc incidente în ultimele luni. Programul a fost stabilit în urma discuțiilor cu reprezentanții Poliției Municipiului Brașov, la propunerea municipalității, pentru a suplimenta măsurile de creștere a siguranței cetățenilor la traversarea străzilor pe trecerile de pietoni.

În această primă etapă, sunt semaforizate 8 treceri de pietoni și iluminate suplimentar 14 treceri de pietoni. Primul semafor cu buton din acest pachet este funcțional din luna ianuarie, pe Bulevardul Griviței.

În acest moment, în municipiul Brașov sunt 21 de treceri de pietoni semaforizate cu buton, 10 treceri cu semaforizare corelată, de tip „undă verde“ (cum sunt cele două din dreptul Tribunalului, de pe Str 15 Noiembrie și Bd. Iuliu Maniu), și alte 24 de treceri de pietoni iluminate suplimentar.

Comentarii

Ultimă oră