Sari la conținut

AJOFM organizează Bursa generală a locurilor de muncă

ajofm-organizeaza-bursa-generala-a-locurilor-de-munca

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov organizează Bursa generală a locurilor de muncă, vineri, 20 aprilie 2018, în municipiul Braşov, la sediul Casei Armatei, Str. Mureşenilor, Nr.29.


Bursa Generală a Locurilor de Muncă reprezintă o oportunitate pentru persoanele în căutarea unui loc de muncă, de a-și alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale, sau să se orienteze/reorienteze profesional.


Participarea agenţilor economici la acest eveniment este gratuită şi reprezintă o oportunitate de a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante.


Totodată, agenţii economici care încadrează persoane din rândul şomerilor beneficiază de facilităţile/subvenţiile prevăzute de Legea 76/2002, privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă.


Reprezentanţii Agenţiei au contactat peste 350 de agenţi economici din judeţul Braşov.

Până la această dată, 33 dintre aceştia au confirmat participarea la bursă, unde vor oferi peste 685 locuri de muncă, astfel: 55 locuri de muncă pentru persoane cu studii superioare şi 630 locuri pentru persoane cu studii medii.


Data limită pentru depunerea ofertelor de locuri de muncă vacante este 17.04.2018 ora 12:00.

Comentarii

Ultimă oră