Sari la conținut
ajofm-le-da-intalnire-elevilor

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Brașov desfășoară în perioada 10-26 mai 2017, o campanie de informare pentru viitorii absolvenți, în toate unitățile de învățământ din județul Brașov.

Reprezentanții instituției se deplasează în licee, unde au loc discuții cu elevii din anii terminali, sunt prezentate serviciile oferite de Legea privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă, prevederile legale privind indemnizația de șomaj și convențiile pe care un angajator le poate încheia dacă încadrează absolvenți; cursurile de formare profesională; modalitatea de întocmire a unui CV și modul de  prezentare la interviu; oferta de locuri de muncă vacante în județ și în străinătate.

Proiectul urmăreste creşterea şanselor de ocupare prin activitatea de informare, consiliere şi orientare profesională a elevilor din anii terminali ai învăţământului preuniversitar.

Pentru perioada următoare sunt programate vizite în unități școlare din localitățile Brașov, Codlea, Făgăraș, Râșnov, Zărnești, Săcele, Predeal, Rupea, Victoria și Feldioara.

Comentarii

Ultimă oră