Sari la conținut
ajofm-brasov-locuri-de-munca-in-danemarca

Lucratori in agricultura - culegatori de mazare– Danemarca (50 posturi)

Cerinte esentiale: Varsta minimă 18 ani; Munca fizica grea, indiferent de clima; Experienta in munca agricola-avantaj; Lucratorii trebuie sa fie motivati si flexibili in privinta programului;Toleranta si respect pentru colegii din echipa; Onestitate si responsabilitate in toate situatiile; Atitudine pozitiva pentru dezvoltarea abilitatilor si contributie pozitiva in cadrul echipei. Mai multe informatii despre munca se gasesc pe website-ul www.greenpeas.dk. Cunoasterea limbii engleze este obligatorie. Voi fi acceptate la interviu numai persoanele care corespund ofertei, aflate pe lista angajaotrului. Selectia va fi organizata la inceputul lunii aprilie 2014.


Culegatorii vor lucra in Portugalia in perioada 15 aprilie-10 iunie; in Danemarca, intre 10 iunie - 1  septembrie; in Portugalia, intre 1 septembrie - 20 decembrie 2014. Se va munci intr-o comunitate internationala, cu oportunitati de dezvoltare a abilitatilor de munca si socializare. Lucratorii au ocazia de a-si dezvolta alte abilitati: pe langa culesul mazarei, unii lucratori pot fi soferi de autobuz/tractor, tamplari, zidari sau supervizori etc. Compania promoveaza respectul reciproc, responsabilitatea si increderea reciproca intre lucratori.

Plata muncii este in functie de cantitate si in acest sens lucratorii trebuie sa fie motivati. In Portugalia salariul minim lunar este de 507 euro+bani de concediu+bonusuri de masa, corespunzand pentru 172 ore si 1950 kg pe luna, ca nivel minim de performanta. Daca se atinge un nivel de performanta mai ridicat se plateste cu 0,35 euro/kg ca bonus la sfarsitul sezonului. Dupa perioada de instruire lucratorul trebuie sa fie capabil sa atinga nivelul minim, altfel poate fi concediat. In Danemarca salariul este in jur de 0.6 euro/kg +12,5% bani de concediu. Dupa o perioada de instruire, lucratorii trebuie sa tinga nivelul minim de performanta de 28 kg/ora, altfel pot fi concediati. Impozitul si contributiile sociale se vor deduce din salariu conform legislatiei daneze.

Informatii suplimentare despre aceste oferte se pot obtine  la Consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Brasov, Strada Lunga, nr.1A, telefon 0268/416.879, int.102.

Comentarii

Ultimă oră