Facebook pregateste o noua surpriza utilizatorilor și continua sa implementeze noi elemente pe site-ul principal - ultima surpriza a retelei de socializare are denumirea de 'On this day'. Asa cum sugereaza si numele, este vorba de o functie care le permite utilizatorilor sa vada ce au postat ei sau prietenii lor in acea zi, in urma cu un numar de ani, scrie yoda.ro.
"On This Day prezinta continutul acelei zile din trecut. De exemplu, ai putea sa vezi statusuri, poze sau postari din trecut ale tale sau ale prietenilor sau alte lucruri pe care le-ai share-uit sau in care ai fost tag-uit - din urma cu un an, doi ani samd. Numai tu vei putea sa vezi continutul, asta daca nu te decizi sa-l impartasesti cu prietenii"a anuntat Jonathan Gheller, product manager la Facebook, intr-o postare oficiala pe blogul companiei.
Noua functie este disponibila atat pe site, cat si pe aplicatia de mobil. Totusi, desi unii utilizatori vor putea sa o vada accesand acest link, altii vor trebui sa astepte sa fie activata pentru contul lor. Dupa activare, utilizatorii vor putea sa primeasca notificari atunci cand exista o noua memorie pe care sa o priveasca, existand posibilitatea de a edita sau sterge daca postarea nu este atat de amuzanta pe cat si-ar dori utilizatorul respectiv.