Sari la conținut
agresorul-prins-dupa-sase-ore

A fost prins la şase ore după ce şi-a înjunghiat în gât şi în cap fosta iubită. După ce a rupt cuţitul în scalpul fostei iubite bărbatul a fugit şi s-a ascuns într-o pădure. Şi-a aşteptat fraţii de la Bucureşti să îl ajute să fugă. Agresorul a fost găsit de oamenii legii în noaptea de marţi spre miercuri în apropiere de Gara Braşov. El va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă de omor. Între timp femeia a fost operată de medici care i-au scos din cap lama de la briceagul cu care a fost înjunghiată.

Gânduri de împăcare

Bărbatul a venit la Braşov cu gândul să se împace cu fosta concubină! Bucureşteanca, în vârstă de 31 de ani, se internase în urmă cu două luni la Codlea într-un centru maternal pentru femei abuzate tocmai pentru că era bătută sistematic de fostul iubit. Împreună cu cei trei copii se afla în grija angajaţilor de la centru. Tânăra mama se angajase deja vânzătoare la un magazine alimentar. Marţi, la prânz fostul iubit a venit cu gânduri de împăcare. A invitat-o pe femeie la o cafea şi a încercat să o convingă să se întoarcă în Capitală. Pentru că a fost refuzat a scos un briceag şi l-a înfipt de trei ori în capul fostei iubite. „Ea stătea aici de două luni. Ea declară că era bătută. Femeia a venit la noi în urmă cu două luni şi a venit din alt centru, mai exact printr-un centru de urgenţă. Poliţiştii îl cunosc pentru că a fost audiat aici la Codlea. Femeia a declarat că a venit aici la noi pentru a scăpa de el.  Despre ea pot să vă spun că este liniştită, harnică, îşi vedea de copii, de viaţa ei. Copiii au 13 ani, 6 ani şi respectiv 4 ani, două fete şi un băiat. Sunt copiii bărbatului”, ne-a povestit Sorin Tomescu – psiholog la centrul maternal pentru femei abuzate.

„Avea nişte accese de gelozie incredibile

Bărbatul era obsedat de femeie, o suna sistematic. „Am sfătuit-o să nu iasă să nu se angajeze să nu facă nici un lucru de genul acesta până când nu îşi obţine ordinul de protecţie. El este un individ care avea nişte accese de gelozie incredibile, nu am văzut un astfel de om. O suna non-stop şi o întreba ce a făcut în ultimele cinci minute. Cu cine a vorbit, ce a mâncat, cum s-a uitat, tot felul”, ne-a mai spus Sorin Tomescu.

A scăpat miraculos cu viaţă

Femeia a fost imediat transportată de un echipaj S.M.U.R.D. la Spitalul Clinic Judeţean. Medicii i-au acordat primul ajutor, iar apoi au supus-o la investigaţii suplimentare. Tomografia a indicat lucruri incredibile, lama cuţitului era în scalpul pacientei. „La ora aceasta pacienta este în post operator a fost extrasă lama de cuţit de acolo care va ajunge la procuratură”, ne-a spus Ioana Chiţea, purtător de cuvânt UPU Braşov

Ascuns în pădure

După ce şi-a înjunghiat fosta iubită, bărbatul a fugit cu un taxi. Pe drum maşina a făcut pană şi a fost nevoit să o abandoneze. A stat ascuns într-o pădure aproape şase ore timp în care şi-a aşteptat fraţii de la Bucureşti să vin la Braşov să îl ajute să fugă. „Suspectul a scos briceagul cu care i-a aplicat trei lovituri în zona capului şi gâtului, lama briceagului s-a rupt în momentul agresiunii, mânerul l-a abandonat la momentul faptei fiind recuperate ulterior de noi, după cum v-am spus am reuşit să îl capturăm la şase ore de la comiterea faptei în municipiul Braşov în timp ce se deplasa cu un autoturism”, a declarat comisarul şef Liviu Naghi – purtător de cuvânt la IPJ Braşov. Bărbatul va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă de omor.

UPDATE . Bărbatul a primit aseară  mandat de arestare preventivă, pentru 29 de zile, pentru tentativă de omor.

Comentarii

Ultimă oră