Sari la conținut

Afla care sunt semnele ascunse ale depresiei! Tu le ai?

afla-care-sunt-semnele-ascunse-ale-depresiei-tu-le-ai

Depresia nu este o stare pe care sa o neglijezi, iar societatea a inceput sa inteleaga treptat acest lucru. Considerata boala secolului, aceasta tulburare psihica este mai intalnita decat ti-ai putea imagina. Si tu ai putea sa suferi de ea fara sa stii macar ce se intampla in interiorul tau.

Iata care sunt semnele ascunse ale depresie!

Depresia nu isi arata intotdeauna fata

Probabil iti imaginezi ca un om care sufera de depresie sta inchis in casa toata ziua si refuza sa ia contact cu alte persoane. Insa nu trebuie sa ajungi in acel stadiu pentru a te confrunta cu aceasta afectiune. La fel de bine poti sa te complaci in ceea ce traiesti, sa accepti nefericirea fara sa ridici un deget si sa ascunzi fata de ceilalti ca nu ai o parere prea buna despre propria persoana.
Oboseala cronica, unul dintre semnele depresiei

Unul dintre cele mai intalnite semne ale depresiei este starea de epuizare care pune tot mai mult stapanire pe organism. Indiferent ca te odihnesti sau ca te hranesti corespunzator, oboseala refuza sa se dea jos din spatele tau. Specialistii spun ca acesta este unul dintre simptomele cele mai greu de combatut. Daca nu stii ca suferi de depresie, cu siguranta oboseala poate deveni derutanta. De altfel, s-ar putea sa apara si acuzatia de lene, ceea ce poate afecta relatia cu cei din jur, scrie divahair.ro.

Comentarii

Ultimă oră