Sari la conținut

Afişele CoVid 19 vor apărea în toate clădirile publice din Braşov

afisele-covid-19-vor-aparea-in-toate-cladirile-publice-din-brasov

 Vineri dimineaţă a fost convocat la Braşov Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, sub conducerea viceprimarului Laszlo Barabas, având ca temă măsurile necesare pentru prevenirea apariţiei şi răspândirii virusului CoVid-19 (CoronaVirus).


   În cadrul acestei şedinţe, Comitetul Local a stabilit continuarea campaniei de dezinfecţie în unităţile de învăţământ. De asemenea, va fi demarată o campanie de dezinfecţie a mijloacelor de transport în comun, dar şi a spaţiilor din terminalele RATBV şi a autogării internaţionale de la Stadionul Municipal.


    Totodată, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei Braşov va demara o campanie de informare, alături de Crucea Roşie şi RATBV.


  În cadrul acestei campanii se vor ţine lecţii de igienă la unităţile de învăţământ şi se vor distribui fluturaşi informativi în spaţiile publice şi la blocurile de locuinţe.


   Conform anunţului municipalităţii braşovene, vor fi postate afişe informative în toate clădirile publice aparţinând municipalităţii, inclusiv în instituţiile de cultură sau în zonele comerciale. Nu în ultimul rând, pe LCD-urile din mijloacele de transport în comun va rula un clip informativ.


„Toate aceste măsuri au un rol preventiv, în acest moment nu ne-a fost comunicat existenţa nici unui caz de îmbolnăvire cu acest virus la Brașov”, a precizat Sorin Toarcea, purtător de cuvânt al Primăriei Braşov.

Comentarii

Ultimă oră