Sari la conținut

Adversar tare pentru Braşov în lupta pentru promovare! Nume grele care se vor bate cu „stegarii” în Liga 2

adversar-tare-pentru-brasov-in-lupta-pentru-promovare-nume-grele-care-se-vor-bate-cu-stegarii-in-liga-2-

După ce sezonul trecut a retrogradat din Liga I, FC Braşov va juca începând din această toamnă în eşalonul secund al fotbalului românesc.

Echipa antrenată de Cosmin Bodea şi Mihai Stere va avea o misiune dificilă. Imediat după retrogradare, s-au schimbat „liniile” în echipa de sub Tâmpa. Practic, în noul campionat, se va pleca la drum cu o echipă schimbată aproape în totalitate faţă de campionatul precedent.

Însă, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Gaz Metan Mediaş, o altă formaţie care a picat de pe prima scenă a fotbalului românesc. Medieşenii au ca obiectiv fixat promovarea imediată, iar din echipa de anul trecut, nu au existat foarte multe schimbări.

Astfel, jucători precum Abrudan, Muth, Băjenaru, Ciprian Petre, Lullaku sau Vitinho vor fi unii dintre cei mai consacraţi din Liga a II-a.

Duelul dintre FC Braşov şi Gaz Metan Mediaş din noul sezon se anunţă a fi la fel de pasionant. După ce au retrogradat „braţ la braţ”, cele două echipe se află acum în luptă directă la promovare. FC Braşov şi Gaz Metan se vor întâlni în meci direct în etapa a 8-a, pe 10 octombrie. Turul va fi sub Tâmpa.

Galben-negrii vor debuta în noul campionat sâmbătă, în deplasare cu FCM Baia Mare.

Lotul echipei Gaz Metan Medias in Liga 2:

Portari: Botoşer, Greab, Gurincu
Fundaşi: Abrudan, Buzean, Creţu, I. Cristea, Muth, Vişa, Trif
Mijlocaşi: Băjenaru, Bic, Elton, Florean, C. Gheorghe, Ignat, Al. Munteanu, C. Petre, T. Petriş, H. Răduţ, R. Roberto, Olaru, I. Stancu , Şuşu
Atacanţi: Figliomeni, Buziuc, Lullaku, Vitinho

Comentarii

Ultimă oră