Sari la conținut
adrian-vestea-la-mix-actual

"Am fost mereu om de cuvânt și de aceea trădările mă dor tare", a mărturisit, la Mix Actual, Adrian Veștea.

L-a durut tare pe președintele CJ trădarea colegilor de la Săcele, care și-au dat cuvăntul că vor respecta protocolul cu UDMR și apoi au votat PSD. Asta după ce urlaseră de zor cu "ciuma roșie". Dar, crede că vine, pentru fiecare, răsplata. Că lumea vede și judecă.

"Nu sunt răzbunător și nu voi lua niciodată decizii fără colegii mei. Nu voi trăda pe nimeni, nu-i înțeleg pe cei care fac delațiuni și cred în Dumnezeu. De fapt, eu nici nu știu să mint, toți știu imediat ce gândesc", spune șeful frământaților liberali.

Nu e asta o slăbiciune? E șef de partid, nu pastor. Mulți l-ar vrea o mână mai forte. Se așteptau să fie așa. Zice că vremea "el lider maximo" a trecut. Și nu se mai întoarce.


I se mai reproșează că nu a ieșit încă din papucii de Râșnov. Că e prea provincial. Spune că la Brașov a făcut liceul, că aici a muncit și că, la urma urmei Râșnov nu e ...la țară, e ditamai stațiunea! Și da, îi e dor de liniștea de la Rășnov, dar nu se va întoarce acolo.

Alții bat deja din picior că se pierde timpul cu procedurile... Zice, cu cifre, că nu a pierdut secundă de mandat. Și... merge, netulburat, înainte. Se simte în misiune. Și dacă fi-va să nu mai fie președinte, să nu mai fie, sunt atâtea de făcut!

A devenit Adrian Veștea fricos?  "Da. Mă tem pentru sănătatea mea, familia mea și somnul meu. Și, pentru mine, să dorm liniștit înseamnă să fac aeroportul și să-mi împlinesc proiectele!"

Adrian Veștea, la Mix Actual. Până acum singurul înscris pentru președinția PNL Brașov, de peste o lună. Până acum!

https://www.youtube.com/watch?v=05PGrmLBhTg

Comentarii

Ultimă oră