Sari la conținut

Adrian Szabo, după victoria de la Târgovişte: "Victoria oferă moral băieţilor"

adrian-szabo-dupa-victoria-de-la-targoviste-victoria-ofera-moral-baietilor

FC Braşov s-a impus cu 2-1 la Chindia Târgovişte, în etapa a 5-a din Seria Vest a Ligii a 2-a.

Golurile "stegarilor" au fost reuşite de Matei (41) şi Codoban (87), ultimul cu o execuţie direct din corner. Pentru târgovişteni a punctat Cruceru (38).

La sfârşitul jocului, antrenorul galben-negrilor, s-a declarat mulţumit de evoluţia jucătorilor şi speră ca aceştia să continue forma ascendentă din ultimele două meciuri.

„A avut şi Chindia câteva şuturi periculoase. Am jucat şi noi puţin mai rău, în sensul că nu am avut acea prospeţime. Dar, am fost convins că vom obţine un rezultat favorabil, pentru că văzând jucătorii la antrenamente şi după meciul de la Suceava, jocul ne-a dat speranţe.

S-a simţit şi oboseala de la Suceava, mai ales că şi terenul a fost foarte moale. A contat.

Codoban a marcat astăzi. Să dea Dumnezeu să înscrie de câte ori are posibilitatea. Nu trebuie doar să înscrie, trebuie să joci în slujba echipei. A făcut-o ca de fiecare dată. Ne-a adus trei puncte. Execuţia lui, într-adevăr, fenomenală.

Această victorie oferă moral băieţilor şi mă bucur că avem o săptămână la dispoziţie, în care avem posibilitatea să analizăm şi punctele slabe care au fost în acest joc.

Felicit şi echipa Chindiei că ne-a pus probleme, o echipă care joacă. Şi antrenorii de aici au un merit.

Nu ne interesează prea mult ce fac competitoarele. Ne ajută rezultatele care vor fi favorabile. Dacă nu sunt legate de victoriile noastre, e tardiv” - Adrian Szabo, antrenor FC Braşov


În aceeaşi notă a fost şi Vasile Dochiţa, preşedintele "stegarilor". Conducătorul de sub Tâmpa a apreciat jocul făcut de braşoveni la Târgovişte.

"Băieții au avut o evoluție bună, începem să creștem de la meci la meci și asta este îmbucurător. Am meritat această victorie, am avut ocazii mai multe decât adversarii și am fost echipa mai valoroasă. Dacă nu pierdeam puncte pe teren propriu cu Bihir și Caransebeș, acum eram pe primul loc al clasamemtului" - Vasile Dochița, preşedinte FC Braşov

Comentarii

Ultimă oră