Sari la conținut

Adrian Szabo, după înfrângerea cu Astra: "Am simţit o satisfacţie în interiorul meu văzând suporterii aplaudând"

adrian-szabo-dupa-infrangerea-cu-astra-

La finalul jocului din Cupă, cei doi antrenori au făcut declaraţii.

Adrian Szabo:

"Îmi doresc ca în această echipă să se creadă din ce în ce mai mult, în ciuda faptului că în campionat avem fluctuaţii de formă şi rezultate. Sunt încrezător că putem atinge play-off-ul şi să luptăm pentru obiectiv. Am simţit o satisfacţie în interiorul meu văzând suporterii aplaudând. Ar fi fost frumos să ne calificăm în prelungiri sau la penalty-uri"

"Cred că şi jocul a fost frumos. La pauză, am dorit să le redau încredere, să continuăm lupta, să nu cedăm, pentru că riscam să luăm sacul de goluri. Am sperat că vom înscrie şi la 3-2 am început să credem toţi într-o minune. Am fost foarte aproape. Meciul de la Satu Mare plecăm de la o bază solidă, cu un moral bun al jucătorilor"

"Nu ştiu dacă în carieră am mai avut aşa ceva. De la 0-2 am mai revenit, dar de la 0-3 nu ştiu"

"Eliminarea lui Matei a contat foarte mult, pentru că înscrisese două goluri. Ţinea apărarea adversă. Vreau să fac o propunere, să chemăm şi arbitri la conferinţă. Dacă nu au voie, să facem toate demersurile să vină şi ei în faţa presei. Ce, ei sunt intangibili? Nu am vorbit de arbitraj niciodată. Dacă jocul s-a ridicat la nivelul Ligii I, cred că arbitrajul nu a fost aşa. Eu stau şi mă gândesc: oare golul doi al lor nu a fost dintr-o poziţie de ofsaid? Şi cred că şi golul 4 a fost fault la Puţanu"

"Schimbarea lui Hlinca cu Istrofor? Aşa am considerat!"

"Nu pot să spun chiar tot ce am pregătit, pentru că urmează imediat meciul de la Satu Mare. Am folosit acest joc şi pregătind disputa cu Satu Mare. Matei este o pierdere, va conta lipsa lui. A arătat pregătire, dorinţă, că poate, că ştie, că are execuţii bune, mai puţin cele statice, ca la penalty. Mă bucur că s-au remarcat şi juniorii, asta înseamnă că avem pe cine să ne bazăm"

"Jucătorii erau cu lacrimi în ochi, dar noi arătăm o mulţumire că am făcut un meci bun. Îmi pun mari speranţe în evoluţia echipei de la Satu Mare. Jucătorii sunt pregătiţi şi nu sunt chiar atât de obosiţi"

"Chiar dacă patronul a plecat la 0-3, se dă jocul seara în reluare, sunt DVD-uri. Nu vreau să fac aluzii. Îl rog să aibă încredere în această echipă"

Marius Şumudică
"Mai aveam puţin şi făceam infarct. Totală lipsă de respect pentru ce înseamnă fotbal. Era să ne coste scump. Felicit echipa gazdă. Nu credeam că putem să facem greşeli ca în Divizia D. Mi-a fost ruşine să vin în faţa dvs. O să plătească. Pentru mine a fost jenant ce s-a întâmplat. Pentru mine e clar ce s-a întâmplat şi îmi dă un semn de întrebare ce înseamnă relaţia antrenor-jucător. Toţi sunt mulţumiţi că nu joacă. Care nu mă respectă pleacă, nu stau să dau explicaţii. Am odihnit mulţi jucători şi am vrut să le dau şansă tuturor. Nu o să mai aibă şanse să fie nici în curtea şcolii, aşa cum am jucat. Sunt agitat, fiindcă ceea ce se întâmplă m-a bulversat. La 3-0 şi eu am crezut că s-a terminat meciul"

"Dacă îmi dau 9 etape de suspendare, înseamnă că Tudor când dă mâna cu mine îmi sare clavicula. În foaie scrie că l-am strâns agresiv. Vă spun ce s-a întâmplat: e acelaşi tuşier Urzică, cel care a mai scris. Mă aştept la orice. Şi dacă o să mă suspende, care e problema? Dacă ei consideră că l-am bruscat pe acest arbitru, trăim în altă lume. Sper să vadă imaginile. Ce a scris în foaie, am vorbit cu toţi avocaţii şi nu le vină să creadă"

"Pe mine nu mă interesează să termin campionatul pe locul 1, mă interesează să prind play-off-ul. Vreau să fiu în primele trei la final. În momentul de faţă, există orice fel de rezultat. E posibil orice"

"Dacă iau toate cele 3 trofee în România, mă las. Vă promit că în ziua a doua nu mai antrenez în România"

"Era un stelist care m-a înjurat tot meciul. Şi cei de vis-a-vis, le mulţumesc, mi-au spus Şumudică, puncte, puncte, Şumudică. Ăsta este respectul lor"

"Chiar dacă am fost hulit aici, doresc Braşovului din tot sufletul să intre în prima ligă"

Comentarii

Ultimă oră