Sari la conținut

Adminpedia îţi recomandă săptămâna aceasta Bulgaria

adminpedia-iti-recomanda-saptamana-aceasta-bulgaria

Mai este puţin timp până la concediu? Nu te-ai decis unde să mergi în vacanţă?

În această secţiune vei gasi mai multe idei pentru concediul tău şi câteva motive pentru care să alegi Bulgaria.

Îţi dăm trei motive pentru o vacanţă în Bulgaria: plaje foarte frumoase şi curate, preţuri mici, locaţie aproape de România. Şi lista motivelor ar putea continua cu faptul că Bulgaria are staţiuni versatile, potrivite pentru toate gusturile, unde serviciile sunt impecabile.

Recomandarea săptămânii: 5 LOCURI PENTRU VACANŢĂ DE VARĂÎN BULGARIA

Staţiunile de la malul Mării Negre din Bulgaria au devenit destinaţiile de vacanţă preferate de mulţi turişti datorită preţurilor accesibile, plajelor curate şi frumos amenajate, a peisajelor şi a diversităţii activităţilor disponibile. Litoralul Bulgariei oferă de toate pentru turiştii tineri, pentru familii, pentru cei în căutare de relaxare sau distracţie la malul mării.

Iată câteva dintre cele mai populare staţiuni de pe malurile bulgăreşti.

1. Albena este considerată cea mai frumoasă staţiune de pe litoralul bulgăresc. Este o destinaţie într-o continuă modernizare, cu o multitudine de hoteluri elegante, cu plaje minunate şi peisaje aproape incredibile. Staţiunea Albena este construită ca un mic orăşel şi majoritatea locurilor de cazare sunt chiar pe plajă.

Oferte Albena - Perioadă: 04.07 – 11.07.2016, 7 nopţi de cazare, 2 persoane

Hotel Lora 2*- mic dejun – 230 Euro

Hotel Dobrudja 3* – demipensiune – 398 Euro

Hotel Althea 3*-all inclusive – 420 Euro

2. Nisipurile de Aur este una dintre cele mai bine cunoscute destinaţii de vacanţă din Bulgaria. Fermecul staţiunii, după cum îi spune şi numele, este dat de plajele lungi (30 km) şi late (100 m) cu nisip fin auriu, apă albastră şi multitudinea de activităţi disponibile.

Oferte Nisipurile de Aur

Hotel Tintyava 3*-mic dejun -320 Euro

Hotel Blue Sky 3*-all inclusive - 495 Euro

 Hotel Joya Park 4*-all inclusive – 620 Euro

3. Elenite este o oază de linişte, cu multă verdeaţă, perfectă pentru vacanţa familiilor cu copii, staţiune ce oferă în 2016 toata condiţiile unui sejur reuşit pe litoral Bulgaria. Staţiunea are şi un mini Aqua Park în care intrarea este liberă singura taxă fiind cea pentru închirierea şezlongului.

Oferte Elenite

Hotel Royal Castle 5* - demipensiune – 795 Euro

Hotel Andalusia 4* - all inclusive – 810 Euro

Hotel Royal Park 4* - all inclusive – 840 Euro

4. Sunny Beach - Tinerii cu siguranţă vor prefera staţiunea Sunny Beach din Bulgaria la vară. Această destinaţie de vacanţă oferă multe oportunităţi celor care caută distracţie. Fiind una dintre cele mai mari staţiuni din Bulgaria, pe lângă plaje însorite şi apa cristalină, Sunny Beach mai este faimoasă şi pentru parcurile sale de distracţii şi acvatice, barurile şi cluburile de noapte.

Oferte Sunny Beach

Hotel Arda 3* - mic dejun – 310 Euro

Hotel Pomorie 3* - all inclusive – 510 Euro

Hotel Flamingo 4* - demipensiune – 540 Euro

5. Nessebar - Situat la circa 120 km de Balcic, Nessebar este un orăşel amplasat pe o peninsulă lungă de 850 m şi lată de 350 m, în care se ajunge printr-un istm. În timpul existenţei sale îndelungate, şi-a pierdut 1/3 din teritoriu, fiind acoperit de mare. Sub apă, la 80 de metri distanţă de ţărm, încă se pot vedea rămăşiţele zidurilor fortăreţei. În prezent se află conservat doar zidul de vest cu poartă, care apăra oraşul de continent. Plaja din Nessebar este una din cele mai bune de pe tot litoralul bulgar. Se spune că aceste plaje din Nessebar au cel mai fin nisip al mării dintre plajele de la Marea Neagră.

Oferte Nessebar

Hotel Marieta Palace 4* - mic dejun – 430 Euro

Hotel Bilyana Beach 4* - all inclusive – 780 Euro

Pentru oferte personalizate, alte perioade de sejur, detalii sau informaţii, vă aşteptăm în agenţia noastră,

    ADMINPEDIA Braşov, situată pe Str. Berzei, nr.8, bl.C8, sc.B, ap. 1, Braşov.

Rezervări: turism@adminpedia.ro,

Telefon: 0268 587 230

Program agenţie: Luni – Vineri: 10:00 – 18:00

Comentarii

Ultimă oră