Sari la conținut

Activități pentru toate vârstele la festivalul familiei, LollyBoom

activitati-pentru-toate-varstele-la-festivalul-familiei-lollyboom

Cel mai mare festival al familiei, LollyBoom, vă așteaptă în perioada 8-10 septembrie 2017 în Parcul Noua să conturăm împreună povestea ediției din Brașov. Conceptul se adresează tuturor categoriilor de vârstă și vine cu multe surprize pentru a petrece timp de calitate alături de cei dragi în cadrul atelierelor, atât pentru copii, cât și pentru adulți, spectacole la scenă și diverse activități.

Prima zi de festival, vineri, debutează cu show-ul celor de la Andrei Lăzăroiu band, repertoriul formației acoperind toate genurile muzicale. Distracția și voia bună continua sâmbătă cu trupa CUANTUNE pe ritmuri inegalabile de jazz, iar duminică participanții se vor bucura de proiecția în aer liber a  filmului ,,Usturoi”, prima producție independentă produsă în Transilvania după 1989.Tot duminică, în cadrul festivalului vor avea loc ridicări cu balon cu aer cald și spectacole de ventrilogie. Acestea reprezintă doar o parte din experiența oferită în festival.

Înscrierea în cadrul atelierelor va fi disponibilă în curând pe site-ul http://www.lollyboomfestival.com. Accesul este gratuit.

Ediția de la Brașov este posibilă cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov și a partenerilor. Pentru mai multe detalii despre desfășurarea și programul festivalului LollyBoom 2017 ediția Brașov vă invităm să dați un like paginii de facebook a evenimentului https://www.facebook.com/LollyBoomFest/ și pe site-ul http://www.lollyboomfestival.com.

Comentarii

Ultimă oră