Sari la conținut

Acţiune ca-n filme, în plin centrul Braşovului

actiune-can-filme-in-plin-centrul-brasovului

Doi elevi din Buzău au comandat o pizza, l-au înjunghiat pe cel care le-a livrat-o şi au încercat apoi, să-i fure maşina şi să fugă. Planul a eşuat însă, iar atacatorii au fost încătuşaţi şi vor răspunde în faţa legii.

Cei doi elevi au venit în Braşov la începutul lunii octombrie. Unul dintre ei a luat de la părinţi 7 000 de lei, spun poliţiştii, şi împreună cu colegul lui s-au pus pe distracţie. Când banii s-au terminat, au încercat să transpună în realitate un scenariu ca de film.

“Cei doi tineri au venit in municipiul Brasov, la inceputul lunii noiembrie. Dupa ce si-au cheltuit banii, au dorit sa fac rost de sume suplimentare de bani. Ca atare au facut o comanda pentru a li se livra o pizza, si au avut drept scop de a fura autoturismul cu care s-a livrat comanda. Acestia l-au înjunghiat pe angajatul pizzeriei de mai multe ori în zona gâtului, într-o mână şi în omoplat, dar victima care avea asupra lui cheile masinii a reuşit să scape de cei doi şi a anunţat Poliţia“, a declarat într-o conferinţă de presă, Liviu Naghi, purtător de cuvânt la IPJ Braşov.  Oamenii legii i-au prins pe suspecţi într-o autogară, din care încercau să plece cu un microbuz spre Buzău. Tinerii implicaţi au locuit în Braşov, într-o casă închiriată.

Suspecţii au fost reţinuţi sub acuzaţiile de tentativă de omor şi tentativă de tâlhărie, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. Tânărul înjunghiat este internat în Spitalul Judeţean din Braşov unde va rămâne şi în perioada următoare.

Comentarii

Ultimă oră