Sari la conținut

Bilanțul accidentului de la Vlădeni, 11 victime (UPDATE: ORA:23:00)

accident-cu-6-victime-pe-dn1-la-vladeni

UPDATE: ORA:23:00

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar şef Liviu Naghi, accidentul s-a petrecut la ora 20.30, după ce un şofer de 28 de ani, din Vaslui, care conducea dinspre Braşov spre Sibiu, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, iar în dreptul localităţii Perşani a pierdut controlul maşinii şi a ajuns pe contrasens, de unde venea un microbuz, transmite corespondentul MEDIAFAX. „Şoferul microbuzului a vrut să evite impactul şi a tras de volan în partea dreaptă, ajungând pe trotuar, unde a lovit o femeie de 34 de ani şi un copil de trei ani şi jumătate", a declarat Naghi corespondentului MEDIAFAX. În microbuzul de transport persoane, care aparţine unei firme din Sibiu, se aflau 17 pasageri şi şoferul, şapte dintre pasageri fiind răniţi şi transportaţi la spital, fiind rănit şi şoferul care a provocat accidentul. La locul accidentului au intervenit patru echipaje SMURD şi cinci ambulanţe care au preluat răniţii şi i-au transportat la Spitalul Judeţean Braşov şi la Spitalul Municipal Făgăraş. De asemenea, ISU Braşov a intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă şi un echipaj de descarcerare, însă nu a fost nevoie de intervenţia acestora, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Nan. Cel mai grav sunt cei doi pietoni, femeia şi copilul acesteia, care au suferit fracturi la membre şi traumatisme craniene. Ceilalţi răniţi au suferit diverse traumatisme şi fracturi, însă se află în afara pericolului, potrivit sursei citate. Circulaţia în zonă a fost blocată, urmând să fie reluată în jurul orei 22.00, după finalizarea cercetărilor la faţa locului, scrie ziarulring.ro.

UPDATE: ORA:22:23 - Bilanțul accidentului de la Vlădeni, 11 victime

În acest moment cinci ambulanțe se îndreptă către Brașov și vor merge la Spitalul Clinic Județean. Din primele informații 11 persoane au fost rănite. În accident a fost implicat un microbuz care venea cel mai probabil din Italia. La bord se aflau și 2 copii. Aceștia sunt transportați în acest moment la spital alături de restul victimelor.

ORA:21:00

Un grav accident de circulație s-a produs în această seară, în jurul orelor 20:45, pe DN 1 în apropiere de localitatea Vlădeni. Mai multe persoane au fost rănite. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje S.M.U.R.D care au acordat victimelor primele îngrijiri medicale.  Traficul în zonă se desfășoară cu dificultate. Vom reveni cu amănunte.

Comentarii

Ultimă oră