Sari la conținut

Accident cu 2 TIR-uri între Hărman şi Lunca Câlnicului - UPDATE STIRILE MIX TV

ultima-ora-accident-cu-2-tiruri-intre-harman-si-lunca-calnicului-galerie-foto

UPDATE: STIRILE MIX TV

„Din primele cercetări rezultă faptul că pe DN11, pe sensul de mers către Sfântu Gheorghe, circulau două autovehicule. În faţa lor la un moment dat a apărut o căruţă. Conducătorul primului autotractor a reuşit să frâneze, iar cel de-al doilea pentru a evita coliziunea cu acesta a virat stânga, în momentul în care pe contrasens circula un autotren. În ciocnire ambele autotrenuri au luat foc, iar ambii conducători sunt răniţi” a declarat  Claudiu Tămârjan, şeful Poliției Rutiere Brașov.

PRIMELE IMAGINI DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

UPDATE: 17:38

UPDATE: 17:19

GALERIE FOTO

UPDATE: 16:25

În acest moment circulaţia pe DN11 este blocată. Traficul a fost deviat pe un drum forestier însă se desfăşoară cu dificultate.

UPDATE: ORA 16:20

O persoană a ars de vie, iar alte două au ajuns la spital. Asta după ce trei TIR-uri au fost implicate într-un teribil accident de circulaţie petrecut pe DN 11, între Lunca Câlnicului şi Hărman. În urma impactului două dintre TIR-uri  au luat foc. VOM REVENI CU AMĂNUNTE

ORA: 15:17

Două TIR-uri au fost implicate într-un accident de circulaţie în urmă cu puţin timp între localităţile Hărman şi Lunca Câlnicului. O persoană este încarcerată. Mai multe echipaje ISU Braşov se deplasează la faţa locului.

Comentarii

Ultimă oră