Sari la conținut

De când pensionarii nu se mai bucură de gratuitate pe mijloacele de transport din oraş, ei au devenit o ţintă uşoară pentru controlorii de la RAT Braşov, care nu pregetă să facă abuzuri. Iată ce ne-a scris un cititor de-al nostru la rubrica "Tu faci ziarul":

"Vânătoare fără precedent în mijloacele de transport RAT Braşov împotriva pensionarilor. Agenţi, controlori cu ecuson, fără ecuson, şoferi în concediu, alte persoane de la RAT vânează cu motiv sau  fără motiv, pensionarii şi numai pensionarii. Controlul biletelor se face preferenţial numai pensionarilor, exceptându-se ţiganii, oameni în uniformă,şmecheri, cunoştinţe.În ziua de 16.06.2010 am fost martor pe linia 6 la ora 11si 56 minute pe maşina cu nr 715 , când o echipă de aşa zişi controlori au tăbărât pe o biată bătrânică de abia urcată la Complexul de la Cosmos căreia i s-a cerut buletinul imediat ce a urcat către  staţia următoare, săraca nici nu a a avut timp de la urcare s-a ducă mâna la poşeta, că "balaurii" au şi tăbărât pe ea în frunte cu un individ brunet şi unul mai tânăr cu ochelari care au dat-o jos la Gemenii cu forţa din maşină şi probabil i-au dat amendă. Aceşti vagabonzi nu controlori, probabili cetăţeni ai Braşovului rămăşi fără de servici,caută să facă bani pe seama oamenilor şi aşa necăjiţi, fără de apărare, într-un mod care-i desconsideră total şi face de ruşine instituţia RaT.
 
Îmi pare rău că mă grăbeam şi nu am coborât după ei să iau apărarea acelei bătrâne.
 
Domnilor de la RaT Braşov, trebuie să vă revizuiţi comportamentul, nu aşa se fac venituri, pensionarii au fost şi sunt cei mai corecţi călători, nu vă bateţi joc de ei! " Adrianopol

Comentarii

Ultimă oră