Sari la conținut

A reînceput Cronica Cârcotaşilor. Vezi cine o prezintă

a-reinceput-cronica-carcotasilor-vezi-cine-o-prezinta

Noul sezon al emisiunii "Cronica Carcotasilor" a inceput, miercuri seara, aducand in fata telespectatorilor noi prezentatori: actorul si prezentatorul TV Alex Bogdan si Ioana Petric, fosta bebelusa a "Cronicii Carcotasilor" si prezentatoare a "Cronicii Netului".

"Am dat o proba si se pare ca am luat-o. Nu am facut nimic special. Am fost eu, relaxat, spontan si mereu cu zambetul pe buze. Ma rog, nu mereu", a declarat Alex Bogdan despre venirea sa la Cronica Carcotasilor, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Ioana Petric a fost entuziasmata cand a aflat ca ea a fost aleasa pentru noul sezon, dar este constienta si de faptul ca este o mare provocare.

"Sunt abia la inceput si responsabilitatea e mare. Ma aflu in pozitia in care voi fi nevoita sa trag de urechi si sa bat obrazul in semn de rusinica unor nume mai mult sau mai putin sonore si unor persoane mai mult sau mai putin influente. Asta presupune sa fiu mereu informata, sa analizez informatiile si sa imi conturez o opinie, pentru ca totul sa fie asumat si avizat", a spus ea.

Comentarii

Ultimă oră