Sari la conținut

A intrat cu motocicleta în Piața Sfatului și a stat 24 de ore în arest

a-intrat-cu-motocicleta-in-piata-sfatului-si-a-stat-24-de-ore-in-arest

Un bucureștean și-a petrecut 24 de ore din vacanța la munte în arestul Poliției brașovene, după ce a lovit un polițist local aflat în serviciul de menținere a ordinii și liniștii publice pe zona Centrului Istoric.

Polițistul a încercat să îl oprească pe turist să intre cu motocicleta în Piața Sfatului – un loc extrem de aglomerat la ora 19. Bucureșteanul a trecut de agentul de la Locală, a circulat pe două roți pe trotuar, punând în pericol trecătorii, după care s-a oprit cu vehiculul în sectorul de acces către Biserica Neagră.

Polițistul local i-a cerut să se legitimeze, timp în care îi explica faptul că accesul este interzis pentru motoare sau alte vehicule.

Bărbatul, care era însoțit de prietenii lui, tot pe două roți, a devenit extrem de iritat de insistențele agentului și a început să filmeze scena în care chiar el era personajul principal.

În momentul în care și omul legii își strângea probe pentru a putea completa procesul verbal, bucureșteanul a dat frâu liber agresivității, lovindu-l pe polițist cu piciorul în zona abdominală.

Potrivit directorului executiv al Poliției Locale Brașov, Nicolae Aldea, din cauză că povestea începuse să escaladeze, au fost alertate echipele de intervenție și rutiera de la Poliția Locală Brașov, care au reușit să aplaneze scandalul. Bărbatul a fost condus la Secția 1 de Poliție, unde a fost predat echipelor de la municipiu.

Bucureșteanul a fost audiat și prezentat Parchetului, iar procurorul de serviciu a dispus reținerea agresorului pentru 24 de ore. Pe lângă aceste probleme, turistul riscă și sancțiuni pentru refuzul de legitimare, dar și pentru parcarea vehiculului în zonă interzisă.

Comentarii

Ultimă oră