Sari la conținut

BRAȘOV: A început targul de artizanat si meşteşugarit

a-inceput-targul-de-artizanat-si-mestesugarit

Târgul obiectelor făcute cu mare migală şi multă pasiune a început. Altfel spus cea de-a doua ediţie a Târgului Regional pentru Artizanat şi Meşteşuguri şi-a deschis porţile şi îşi aşteaptă vizitatorii până duminică. Peste 25 de meşteşugari pricepuţi sunt prezenţi la eveniment cu o gamă largă de produse autentice româneşti din centrul ţării.

Obiecte ceramice populare, decoraţiuni florale, covoraşe ţesute manual şi alte produse din domeniul artizanatului textil, bijuterii din tot felul de materiale şi multe alte produse sunt la standurile artizanilor şi meşteşugarilor prezenţi la Braşov Bussines Park din cartierul Astra.

La târg sunt şi reprezentanţii Asociaţiei pentru persoane cu Dizabilităţi Sfântul Haralambrie în cadrul căreia se doreşte dezvoltarea unui centru de artizanat şi meşteşugărit. Din vânzarea produselor se finanţează propriile activităţi, din centrul de recuperare a persoanelor cu dizabilităţi. La evenimentul organizat de Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii Şi Cooperaţie Braşov, au fost invitaţi şi reprezentanţi ai autorităţilor publice locale.

Târgul Regional pentru Artizanat şi Meşteşuguri este un program multianual iar organizatorii spun că îşi doresc să aibă cât mai mulţi participanţi de la o ediţie la alta. Standurile pot fi vizitate până duminică între orele 12:00 şi 20:00.

Comentarii

Ultimă oră