Sari la conținut

A început semnarea contractelor cu noul serviciu de termoficare

a-inceput-semnarea-contractelor-cu-noul-serviciu-de-termoficare

Serviciul Public Local de Termoficare Brașov a demarat acțiunea de semnare a noilor contracte de furnizare a energiei termice pentru consumatorii racordați la sistemul centralizat de termoficare al municipiului Brașov.

Ca urmare, invităm reprezentanții asociațiilor de propietari care au apartamentele branșate la sistemul centralizat, precum și reprezentanții societăților comerciale aflate în aceeași situație, să se prezinte cu actele necesare încheierii de contracte pentru furnizare a energiei termice la biroul serviciului public din strada Mihail Kogălniceau nr.23, bloc C7, camera 201, de luni până vineri, între orele 8.00 - 16.00”, ne-a declarat viceprimarul Costel Mihai.

Dosarul cu actele necesare încheierii de noi contracte trebuie să cuprindă: C.U.I., Statutul, încheierea de autentificare la Judecătorie, ștampila, numărul de cont al entității juridice, precum și copii după actele de carnetul de identitate ale semantarului de contract.

Noile contracte pot fi semnate atât de președinții asociațiilor de proprietari, respectiv administratorii societăților comerciale, cât și de persoane care au împuternicire în acest sens, potrivit sursei citate.

Totodată, Serviciul demarează semnarea contractelor și cu beneficiarii, iar în perioada următoare vom realiza probele tehnologice și vom face verificările necesare pentru punerea în funcțiune a instalației de temoficare. Astfel, sperăm ca zilele următoare să avem un răspuns favorabil de la ANRSC (Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare) și să putem respecta calendarul asumat pentru acest program”, a precizat Costel Mihai.

Citiţi mai multe aici.

Comentarii

Ultimă oră