Sari la conținut

A început refacerea marcajelor rutiere pe străzile din Brașov

a-inceput-refacerea-marcajelor-rutiere-pe-strazile-din-brasov

Refacerile marcajelor rutiere sunt lucrări curente, însă foarte importante din punctul de vedere al siguranței în trafic.

Tocmai de aceea, ca la fiecare început de primăvară, firma care se ocupă de realizarea marcajelor rutiere, în Braşov, a început împrospătarea acestora, dat fiind faptul că unele dintre acestea de abia se mai observă, după iarnă. Este o lucrare care se realizează la fiecare început de sezon cald, atunci când timpul permite trasarea cu vopsea pe carosabil.

De activitate se ocupă firma Comprest.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea, prioritare sunt trecerile de pietoni, apoi vor fi retrasate marcajele de pe bulevarde.

În paralel, vor fi șterse marcajele anulate în urma anumitor resistematizări ale traficului. Inițial, acestea au fost acoperite cu vopsea neagră, dar aceasta s-a șters din cauza intemperiilor, iar vechile marcaje au ieșit la iveală.

„Pe unele străzi, unde carosabilul o permite, se va acționa cu utilajul special care șterge aceste marcaje, însă în zonele unde asfaltul este îmbătrânit, nu se va putea acționa cu acest utilaj, deoarece se lucrează cu presiune mare de apă și există riscul distrugerii carosabilului”, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov.

Comentarii

Ultimă oră