Sari la conținut

A început furnizarea căldurii în sistem centralizat

a-inceput-furnizarea-caldurii-in-sistem-centralizat

Chiar dacă edilii au declarat că furnizarea încălzirii în sistem centralizat va începe de la 1 noiembrie (și până atunci doar la cerere), autoritățile au hotărât ca brașovenii racordați la sistemul public să beneficieze de căldură de săptămâna aceasta, având în vedere temperaturile scăzute din ultimele zile.

Nu toți clienții Serviciului Public Local de Termoficare beneficiază de căldură, din cauza unor avarii apărute din timpul probelor tehnologice efectuate încă de acum câteva săptămâni, scrie Biz Brașov.

„S-a constatat o avarie la PT 1 ce deservește strada Violetelor și parte din strada Zizinului, și la PT 2 Florilor – Vlahuță, dar în acest caz, în cursul acestei zile se va rezolva.  Mai sunt lucrări și la cele două puncte termice din Tractorul, însă aceste situații se vor rezolva în câteva zile, fiindcă nu vorbim de avarii majore, deoarece pe timp de vară au fost efectuate lucrări pentru a rezolva anumite deficiențe. Mai avem o problemă și pe Calea București 49 – 59, unde a fost o debranșare ilegală și este necesară remedierea”, a explicat Mihai Costel pentru Biz Brașov.

Comentarii

Ultimă oră